Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČINJE SUPER LIGA SRBIJE: Ovo je sastav Partizana koji kreće u pohod na odbranu titule!

Šampion Srbije, Partizan, od 20.00 časova na svom stadionu dočekuje Metalac i otvara novu sezonu Super lige Srbije. Zna se da se igra po novom sistemi i sa novim loptama.

Trener Zoran Milinković odlučio se da odbranu titule počne sa sledećom postavom: 
Partizan: Živković Živko, Vulićević, Petrović Nemanja, Balažic, Ćirković, Jevtović, Brašanac, Babović, Aboubakar, Božinov, Živković Andrija.
Na klupi su: Kljajić, Ilić, Bogosavac, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Šaponjić, Ostojić, Lukić i Trujić. Možda baš neko od njih bude džoker iz rukava, naravno,a ko za to bude bilo potrebe.
Trener Metalca Nenad Vanić odlučio se za sledeći sastav:
Metalac: Belić, Nikodijević, Rnić, Sedlar, Otašević, Bukorac, Mladenović, Dimitrijević, Panić, Merdović, Đenić.
Na klupi su: Zogović, Brkić, Basrak, Ivanović, Luković, Simov, Milovanović.
Podestite se šta je trener rekao o potencijalnim rivalima za 3. kolo kvalifikacija za LŠ.
The post POČINJE SUPER LIGA SRBIJE: Ovo je sastav Partizana koji kreće u pohod na odbranu titule! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SL: Partizan - Metalac (UŽIVO)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2015

Branilac titule otvara novu superligašku sezonu duelom sa povratnikom u najviši rang takmičenja a posle prvih 45 minuta igre Partizan vodi sa 3:0 golovima Živkovića, Oumarua i Božinova...Takmičenje: Superliga - 1. kolo..Mesto i datum: Beograd, 17.7.2015...Stadion: Partizan..Gledalaca: -..Vreme...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.