PO ŽESTOKOM PLJUSKU: Igrači Partizana treniraju iz sve snage, scene koje će ODUŠEVITI GROBARE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 12:14

PO ŽESTOKOM PLJUSKU: Igrači Partizana treniraju iz sve snage, scene koje će ODUŠEVITI GROBARE (FOTO)

Težak rad.

Fudbaleri Partizana se spremaju za treći kontrolni meč na pripremama u Turskoj, a protivnik je ekipa Desne.

Protiv trećeplasiranog tima ukrajinskog šampionata neće igrati Aleksandar Šćekić, ali će zaigrati Aleksandar Miljković i Ivan Obradović.

Aleksa Purić, Vanja Vlahović, Mihajlo Petković, Marko Milovanović, Samed Baždar, Ivan Obradović, Nikola Lakčević i Aleksandar Miljković trenirali su jutros u Beleku.

- U Beleku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tmurno i jaka kiša. Kažu da je to kraj sunčanih dana i da će naredna nedelja biti upravo kao današnji dan. Igrači su izašli na teren po utvrđenom rasporedu gde će se posle zagrevanja igrati ševa, a potom raditi čuvanje lopte po zonama.

Na treningu nisu prisutni Maki Banjak i golman Nemanja Stevanović kojem je juče tokom rada ispalo rame, koje je potom reakcijom Partizanove medicinske službe brzo vraćeno. U teretani su Aleksandar Lutovac i Svetozar Marković - saopštio je FK Partizan na zvaničnom sajtu.

Partizan je u prethodnom pripremnom meču izgubio od Rubina sa 5:2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.