PO HITNOM POSTUPKU: Fudbaleri Partizana ponovo TESTIRANI na koronu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2020, 10:30

PO HITNOM POSTUPKU: Fudbaleri Partizana ponovo TESTIRANI na koronu (FOTO)

Poštuju UEFA protokole.

Ekipu iz Humske u četvrtak očekuje prvi ovosezonski meč u kvalifikacijama za LE. Protivnik je ekipa RFS-a iz Letonije. Tim povodom, po strogim pravilima UEFA svi članovi fudbalskog kluba moraju biti testirani na korona virus, što je ovoga jutra i urađeno u Humskoj.

Poštuju se svi protokoli. Svaki igrač je sa sobom morao da ima lični dokument.

 Utakmica u Beogradu zakazana je za četvrtak od 21:00h.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras (20.00) u Tirani, protiv istoimenog tima, traži plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i favorit je za pobedu s kvotom 1,55. Srpski šampion objektivno je mnogo kvalitetniji, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Tirana - Zvezda.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.