PITAJTE KO PROVOCIRA, ISTAKNITE TO: Obradović se oglasio nakon pobede, imao samo jednu poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 22:50

"PITAJTE KO PROVOCIRA, ISTAKNITE TO": Obradović se oglasio nakon pobede, imao samo jednu poruku!

Partizan na korak do titule...

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u drugoj utakmici finalne serije ABA lige sa 87:78. Crno-beli su poveli sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige i sada im nedostaje još jedna kako bi osvojili titulu u ABA ligi. Nakon utakmice meča se medijima obratio trener Partizana, Željko Obradović.

- Fantistična atmosfera, zahvaljujem se našim igračima na podršci i bodrenju igre. Čestitam mojim igračima, ali potrebna nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još jedna pobeda da bi osvojili titulu. Bili smo brzopleti, pravili greške i pogotovo u odbrani gde smo dozvoljavali neke šuteve pogotovo za tri poena i mislim da smo bili koncentrisaniji u odbrani u drugom pluvremenu, a imali smo u jednom momentu mnogo faulova i nismo verovali sebi i eto. Igrači su zaslužili ovo i teško je igrati plej-of pa zato dolazi do oscilacija i grešaka u napadu i u odbrani - istakao je popularni Žoc.

Nakon toga je postavljeno pitanje o kobnom vođstvu od 2:0 koju je Partizan imao u plej-of seriji Evrolige protiv Real Madrida, koja se završila pobedom španskog kluba.

- Evroliga je završena priča, to nema nikakve veze sa ABA ligom. Odradili smo ono što smo želeli i sada slede analize, i naredna utakmica, kao i uvek. Za narednu utakmicu ćemo probati da koristimo što više igrača, sutra radimo trening sa igračima koji nisu igrali, moraju da pomognu timu, ovo je plej-of, energija je najbitnija - dodao je Obradović.

Obradović je kratko prokomentarisao na uvredljivo skandiranje navijča Partizana, ka Nemanji Nedoviću.

- Ja sam koncentrisan na vođenje utakmice. Neke stvari sam čuo, neke nisam. To konkretno nisam. Uvek sam reagovao kada sam čuo.  Od prvog dana od kada sam došao na u Partizan postavio sam neke stvari. Govorio sam da sve mora da bude na sportskom nivou. Vraćamo se na staru priču, zakon o sportu je ono što sve rešava. Ta skandiranja se dešavaju i na mnogo većem nivou - dodao je Obradović i potom se obratio direktno novinarima.

- Vi ste ti koji mogu da utiču na to. Vi znate ko provocira sve to. Pitajte ko provocira...njima postavite pitanje. Moje je da se bavim sportom, a vaše je da utičete na to.

Utakmica broj tri se igra u nedelju sa početkom od 20:30, a domaćin će biti ekipa Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.