PIŠE TOTALBASKET: Svetislav Pešić PREUZIMA Partizan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 15:36

PIŠE TOTALBASKET: Svetislav Pešić PREUZIMA Partizan! (FOTO)

Trofejni stručnjak bez angažmana posle rastanka sa Partizanom.

Spuštena je zavesa na košarkašku sezonu u Srbiji. Crvena zvezda je osvojila sva tri trofeja, a njen večiti rival Partizan ostao je praznih šaka.

Crno-beli najavlju velike promene kako u igračkom kadru tako i u Stručnom štabu. Jasno je da Aleksandar Matović neće voditi klub iz Humske, a kao njegovi naslednici pominjani su legende Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đorđević i Željko Obradović koji su Partizanu doneli evropsku titulu 1992. godine.

Međutim, izgleda da se sportski direktor Zoran Savić odlučio za sasvim neočekivano rešenje. Crno--bele bi sledeće sezone mogao da predvodi legendarni Svetislav Pešić, o čemu pišu grčki košarkaški portali

Tamošnji ''Totalbasket'' došao je do saznanja da je jedan od kandidata za novog trenera Partizana i 71-godišnji Svetislav Pešić, koji je i dalje bez angažmana posle rastanka sa Barselonom.

Kreću i Španci! I to večeras (21.00) protiv Švedske, koja ima zanimljivu ekipu, ali je kvalitetom daleko od Španije. Kvota na Furiju u Mozzartu je najveća na svetu, 1,45, iks je 4,40, a dvojka čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švedska.

Međutim, on je ranije tokom proleća nagovestio da ne planira da se vraća u srpsku klupsku košarku, a dodatnu sumnju u informaciju koji su lansirali Grci budi i Pešićevo sinoćnje prisusvo u ''Pioniru'', gde je gledao svoj bivši klub Crvenu zvezdu koja je odbranila titulu prvaka Srbije pobedom nad Megom u majstorici finala plej-ofa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda crnogorska teniserka Danka Kovinić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.