PETRUŠEV DAVAO IZJAVU, KOŠARKAŠI PARTIZANA MU SE RUGALI: Kontinuiranom imitacijom zvuka podsetili na njegovu bizarnu situaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 22:27

PETRUŠEV DAVAO IZJAVU, KOŠARKAŠI PARTIZANA MU SE RUGALI: Kontinuiranom imitacijom zvuka podsetili na njegovu bizarnu situaciju

Tenzije rastu pred peti meč.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u četvrtom meču finalne serije ABA lige rezultatom 68:56.

Igrač crveno-belih Filip Petrušev izneo je razloge pobede.

- Imali smo više agresivnosti, to je falilo u prva dva meča. Malo nas je umor stigao na kraju, ali bitne trojke Lazarevića i Kampaca su nas održale i slavili smo - smatra on.

Pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navijače.

- Navijači su nam dosta pomogli. U prve dve utakmice to nismo bili mi, ali sada su nam pomogli i zbog te pomoći smo igrali onako kako želimo. Prošlu utakmicu je bilo svega i svačega, danas značajno mirnije, tek na kraju je nešto uletelo. Danas je pravi primer kako treba da bude - zahvalan je Petrušev.

Šta može biti u odlučujućem meču?

- Peta utakmica je posebna, tu može biti svašta. Ja sam iskreno mislio da će biti brejkova, ali pokazalo se još jednom šta znači prednost domaćeg terena u našoj ligi. Možda smo mi u blagoj psihološkoj prednosti, ali oni imaju prednost domaćeg terena, svašta može da se desi. Naše je da damo maksimum i šta bude biće - zaključio je.

Pored Petruševa koji je davao izjave su u jednom trenutku prošli igrači Partizana Džejms Naneli, Zek Ledej i Kevin Panter koji su imitirali sirenu policijskih kola. Ovo ruganje je verovatno bilo podsećanje na situaciju kada je Petrušev iz nekog razloga otišao u policiju posle incidenta na terenu sa Matijasom Lesorom u jednom od bezbroj ovogodišnjih derbija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.