PETRIĆ ZNA KAKO: Bivši as Partizana ima RECEPT za Đukića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETRIĆ ZNA KAKO: Bivši as Partizana ima RECEPT za Đukića (FOTO)

Crno-beli gostuju na Banjici.

Fudbaleri Rada u nedelju od 19 časova na Banjici dočekuju Partizan.  Trener “građevinara” i nekadašnji as crno-belih Gordan Petrić jasno je definisao ciljeve svog tima pred meč sa šampionom.

KLUB MOŽE DA ODAHNE: Partizan vratio sporna dugovanja (FOTO)

SEĆATE LI GA SE? Velikom greškom u elitnom takmičenju odredio svoju sudbinu u Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO+FOTO)

– Dolazi nam u goste protivnik koji ima kvalitet i viziju kako da igra protiv tima kao što smo mi. Ono što je bitno za mene kao trenera, da će moji igrači posle utakmice biti iskusniji za 90 minuta. Bitno je da moji igrači budu koncentrisani i da se ne opterećuju imenom Partizana - rekao je Petrić.

Strateg Rada će na raspolaganju imati sve igrače, a kaže da odsustvo povređenog Tošića u Partizanu, ne vidi kao šansu svog tima.

– Partizan ima veliki broj kvalitetnih igrača i nisam se koncentrisao na Tošićevu povredu pripremajući se za našu utakmicu. Žao mi je što se Bambi povredio, pre svega jer Partizan čekaju utakmice u Evropi, reprezentaciju očekuju dva odlučujuća duela u kvalifikacijama, a Bambi je igrač koji može da napravi razliku i u Partizanu i u reprezentaciji - rekao je Petrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.