Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2021, 15:58

PET NA PET - MARKO BAĆOVIĆ: Tužan sam jer je otišla velika umetnica, Mira Furlan, sa kojoj sam igrao u Pozorišnim iluzijama

“Đurović” iz Državnog službenika navija za Partizan, a košarku je trenirao u košarkaškoj Akademiji Titograd!

Poslednjih meseci i godina šira publika uživala je posmatrajući glumca Marka Baćovića u sjajnim ostvarenjima poput serija “Državni službenik”, “Tajkun”, “Čizmaši”, “Šešir profesora Koste Vujića”…Tu su uloge u filmovima “Šavovi”, “Kralj Petar I”, “Mali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Budo”…Kao član JDP igrao je, od 1986. godine, u mnogobrojnim predstavama kao što su “Mesec dana na selu”, “U lovu na bubašvabe”, “Valjevska bolnica”…

 Nakon današnje vesti o odlasku koleginice Mire Furlan posebno se prisetio uloge u predstavi “ Pozorišne iluzije” jer je na sceni bio sa velikom umetnicom.

 Glumac Marko Baćović će uskoro za Vas, Mozzart, a u humanitarne svrhe, sastaviti plemeniti listić. Do tada evo odgovora za rubriku “Pet na pet” jer voli sport, a i bavio se košarkom.

 1.Da li ste svojevremeno, kao tinejdžer, trenirali neki sport?

“Jesam, košarku u tadašnjoj košarkaškoj Akademiji ‘Titograd’ koja se kasnije fuzionisala sa KK Budućnost iz Podgorice.

 2. Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima, a koga ste voleli, iz sveta glume?

“Voleo sam Krešimira Ćosića, Zorana Moku Slavnića, Dražena Dalipagića Praju, Mirzu Delibašića…A od glumaca, pa spisak je baš poduži, ali evo od domaćih izdvajam Pavla Vujisića i Petra Božovića”.

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu i Vaša uloga koja vam je posebno draga?

Partizan volim. A danas sam posebno tužan jer smo ostali bez koleginice Mire Furlan. Sa njom sam igrao predstavu ‘Pozorišne iluzije’, neka bude taj komad kao omiljeni”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Pa svakako epski meč sa SAD, košarkaškim drim timom, koji smo dobili. To se ne zaboravlja”.

5 Životni ili sportski moto?

“Opše mesto je da je potrebno pre svega biti čovek, pa sve ostalo. Naravno, moramo se boriti, ne odustajati, slediti svoje snove…”.

 Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu iz Bundeslige. Sastaju se dve Borusije što obećava. Dortmund ima samo bod više od Menhengladbaha. Domaći su u nizu od pet pozitivnih ishoda, čak su dobili i Bajern. I Milioneri imju seriju od pet mečeva bez poraza. Čak 12 poslednjih međusobnih mečeva dobio je Dortmund.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“GG4+”, kao predlog”.

PIŠE: Đurđe MEČANIN

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.