PEŠIĆEVI PROBLEMI SVAKIM DANOM SVE VEĆI: Još tri aduta pod velikim znakom pitanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 14:47

PEŠIĆEVI PROBLEMI SVAKIM DANOM SVE VEĆI: Još tri aduta pod velikim znakom pitanja (FOTO)

Povrede kvare planove.

Problemi za selektora Svetislava Pešića, sa igračima koju kubure sa povredama na priprema za Mundbasket svakim danom postaju sve veći. Poslednji na listi koji su pod velikim znakom pitanja je Alen Smailagić, saznaje Meridian sport.

Dvadesetdvogodišnji srpski reprezentativac našao se na spisku selektora za planetarno takmičenje nakon odlične sezone u Partizanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , a zbog raznih drugih otkaza od njega se na Filipinima očekuje velika uloga.

Međutim, situacija je daleko od idealne, pošto je njegovo igranje na Mundobasketu pod znakom pitanja, saznaje Meridian sport.

Prema informacijama, Meridian sporta. Smailagić je još uvek u planovima selektora Pešića, ali zbog povrede nije nemoguće da u jednom trenutku bude “precrtan”. Takođe, situacija će zavisiti i od toga kako će reagovati na terapije.

Slična situacija je i sa Urošem Trifunovićem, dok je još neizvesniji Ognjen Jaramaz.

Novi-stari bek crno-belih je isto pod terapijama, a njegov odlazak na Mundobasket je pod ozbiljnijim znakom pitanja, iako još ništa nije definitivno.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.