PEŠIĆ U PROBLEMU: Otkazao košarkaš Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

PEŠIĆ U PROBLEMU: Otkazao košarkaš Partizana

Završnica kvalfikacija za Svetsko prvensvo.

Najbolji košarkaši Srbije zvanično su počeli pripreme za poslednja dva duela prvog kruga kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2023.

Ekipu selektora Svetislava Pešića očekuje gostovanje Letoniji 30. juna i duel sa Belgijom u Nišu tri dana kasnije, a izvesno je da trofejni trener na raspolaganju neće imati Uroša Trifunovića.

Stručni štab srpske selekcija imao je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << problema i ograničenja da zaokruži spisak od 20 imena, međutim, još nije kristalno jasno na koje igrače će Pešić moći da računa u predstojećim utakmicama.

Dvadesetdvogodišnji Trifunović ima problem sa preponom i verovatno će morati na operaciju kako bi potpuno spreman dočekao sledeću sezonu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PARTIZAN ILI ZVEZDA? Petrušev dao jasan odgovor - idem tamo ko mi OVO ponudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022

Srpski košarkaš na spisku selektora...Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, objavio je danas spisak igrača na koji računa za predstojeće mečeve sa Letonijom (30. jun, Riga) i Belgijom (3. jul, Niš). Na tom spisku se nalazi i mladi Filip Petrušev kojeg mediji već vide...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.