PEŠIĆ: SA PARTIZANOM NEMA VAĆARENJA

Izvor: Kurir, 17.Mar.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEŠIĆ: SA PARTIZANOM NEMA VAĆARENJA

Igraš uvek onoliko koliko ti to protivnik dozvoli. Znam da nas u Partizanu respektuju i to je izuetno važno, jer i mi poštujemo Partizan iz mnogo razloga, ističe Pešić

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da se nada kako su njegovi igrači izvukli neke pouke iz prethodnih poraza od Partizana i da očekuje zanimljiv večiti derbi u psolednjem kolu Jadranske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lige.

"Igraš uvek onoliko koliko ti to protivnik dozvoli. Znam da nas u Partizanu respektuju i to je izuetno važno, jer i mi poštujemo Partizan iz mnogo razloga. Očekujem lepu utakmicu i dobru košarku, a svakako da je naša prednost što igramo pred svojim navijačima i što možemo da očekujemo vetar u leđa u teškim trenucima", rekao ej

Pešić na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

Pešić je iskoristio priliku da se našali, pa je rekao da od Partizana ne očekuje ništa specijalno u predstojećoj utakmici.

"Kod ekipa koje imaju sistem nema "vaćarenja" ispod stola i igranja po sistemu - kupus gledaš, meso vadiš. Imaju ozbiljnog trenera, odličan sistem, ozbiljno se radi i tačno se zna šta možemo da očekujemo od Partizana. To su pre svega odbrana na visokom nivou i dobar ofanzivni skok", istakao je Pešić.

On je dodao da je Zvezdina situacija sada drugačija, jer polako se stvara sistem.

"Na dosta dobrom smo putu, ali taj put je dugačak i trnovit, a koliko ćemo izdržati to ćemo tek da vidimo. Nema tu velikih trikova, ne bavimo se trik odbranom i napadom, već ozbiljnom igrom, a za to je potrebno vreme. A, samo ozbiljna igra donosi kontinuitet i sportske rezultate", zaključio je Pešić.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana, 207. u istoriji, igra se u nedelju od 20.15 časova u dvorani Pionir.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.