PEŠIĆ OBJAVIO SPISAK: Kvartet iz Partizana i dvojac iz Zvezde vode na Eurobasket

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 16:19

PEŠIĆ OBJAVIO SPISAK: Kvartet iz Partizana i dvojac iz Zvezde vode na Eurobasket

Srbiju čekaju dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić saopštio je spisak od 15 igrača za predstojeće mečeve protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2025. godine.

Na spisku se nalaze: Aleksa Avramović, Aleksa Radanov, Aleksa Uskoković, Balša Koprivica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Dušan Beslać, Dušan Ristić, Luka Mitrović, Marko Gudurić, Nikola Đurišić, Ognjen Dobrić, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović i Filip Petrušev.

Reprezentativci Srbije će večeras u Beogradu imati prvi zajednički trening. Srbija će u petak od 20 časova u Beogradu igrati sa Finskom, a tri dana kasnije sastaće se sa Gruzijom u Tbilisiju.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić saopštio spisak Srbije za kvalifikacije! Selektor podmladio tim, oslonio se na ABA ligu!

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Feb.2024

S. L. . .. Zanimljiva imena na ovom spisku .. Foto: Tanjug/AP. .. U ponedeljak, 19. 02. počinju mini pripreme muške „A“ reprezentacije Srbije pred prve dve utakmice u sklopu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2025. U jeku takmičarskih sezona,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

POZNAT SPISAK REPREZENTACIJE SRBIJE: Superstar Crvene zvezde nije ni među 15 igrača!

Izvor: HotSport.rs, 19.Feb.2024

Poznato ko ide na mečeve za kvalifikaciju na Eurobasket. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, danas je objavio spisak Orlova za predstojeće kvalifikacione duele za Evropsko prvenstvo sledeće godine. Na spisku je 15 imena, a podsećamo da NBA igrači ne mogu da dođu na ove...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.