PEKOVIĆEV REKORD KARIJERE!

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEKOVIĆEV REKORD KARIJERE!

Najbolja utakmica! Bivši centar Partizana Nikola Peković u pobedi Minesote nad Nju Džerzijem 108:105 sa 27 poena i 11 skokova ostvario je rekord karijere u NBA ligi.

Najbolja utakmica!

Bivši centar Partizana Nikola Peković u pobedi Minesote nad Nju Džerzijem 108:105 sa 27 poena i 11 skokova ostvario je rekord karijere u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << NBA ligi.

Srbin Darko Miličić, kao starter za Timbervulvse za osam minuta ubacio je dva poena i imao pet skokova.

- Naravno da sam zadovoljan svojim nastupom, ali najvažnije da je moja ekipa ostvarila pobedu. Sve ostalo je u drugom planu, ali drago mi je što sam napokon odigrao meč na svom nivou. Ova dobra partija će mi značiti na samopouzdanju i nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu - kazao je Peković.

Ipak, najefikasniji na tom meču bio je košarkaš Nju Džerzija Entoni Morou sa 42 koša.

(M. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.