PASPALJ IMA VAŽNU PORUKU ZA PARTIZAN: Spremite se za nove JURIŠE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 11:30

PASPALJ IMA VAŽNU PORUKU ZA PARTIZAN: Spremite se za nove JURIŠE!

Ovo svako mora prihvatiti.

Evroliga i Evrokup, a potom i ABA liga, doneli su konačnu odluku o prekidu sezone usled pandemije koronavirusa. Po mišljenju mnogih, KK Partizan je u celoj toj priči zaista veliki gubitnik, jer su crno-beli bili lideri u regionalnom takmičenju, dok su u Evrokupu imali izgledne prilike da se domognu same završnice. Međutim, Žarko Paspalj smatra da takvu odluku moraju svi da prihvate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da se okrenu novoj sezoni i izvuku pouke kada je u pitanju igrački kadar.

- Žal za uspešnom sezonom, dobrim navijanjem, svakako postoji. Ali, jednostavno je doneta takva odluka. Zbog svih okolnosti koje su nas snašle, takmičenje je moralo da bude prekinuto. U ovoj čudnoj situaciji nije se snašla ni velika NBA, a kamoli neko drugo takmičenje - rekao je Paspalj za Novosti.

 Nijedan klub nije mogao da se pripremi na tako rani prekid sezone niti pauzu od nekoliko meseci do početka sledeće.

- To je stvar od kluba do kluba, i svako će da nađe način šta će da radi. Naravno, uz upozorenje da bi nešto slično moglo i da se ponovi. Mislim da neće, i da se sledeće godine vraćamo na stari put. Duga je pauza, i svi klubovi imaju dovoljno vremena da se pripreme i krenu u nove juriše - naglasio je Paspalj i dodao:

- Godinama pričamo da treba da se okrenemo domaćim igračima, ali mlade igrače treba i napraviti. Što se tiče stranaca, mislim da će finansijski pretrpeti određene izmene. Da li će to prihvatiti ili će otići negde drugde, videćemo. To čeka sve klubove - ističe Paspalj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.