PASPALJ BEZ ZADRŠKE: Košarkašu Partizana neće biti lako posle ovih reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 18:14

PASPALJ BEZ ZADRŠKE: Košarkašu Partizana neće biti lako posle ovih reči

Iskren je bio, pa ako se nekome ne sviđa...

KK Partizan je trenutno na polovičnom učinku u Evroligi, gde imaju po 11 pobeda i poraza, dok u ABA ligi su na drugom mestu, ali sa dva trijumfa manje od Zvezde.

Prema proceni proslavljenog košarkaša Žarka Paspalja, Partizan je u ovoj sezoni najslabiji na poziciji centra. Iskritikovao je Frenka Kaminskog, ali je dolazak Kabokla okakterisao kao pun >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodak.

- Kaminski – Kaboklo? Hvala Bogu, pa kupiše ovog Kabokla! Da ga nisu kupili, to bi bila muka neopevana. Nemam ništa protiv Kaminskog, niti bilo koga drugog, ali čovek se ne snalazi i za poziciju za koju je doveden i za ono šta bi on trebalo da ponudi posle 10 godina staža koji je imao u NBA ligi. To za sada ne pije vodu. Od početka sezone, kad je bio sam Kaminski, te utakmice koje je Partizan dobio, kako je dobio… Sa Kaboklom dobili su čvrstinu, prostor koji može da bude pokriven, dobili su skok i to se vidi - rekao je Paspalj u podkastu "Admiral ABA talks".

Paspalj je istakao da nije zadovoljan kako stranci igraju za Paritzan u ovoj sezoni.

- Partizan ima jako malu rotaciju, stalno je neko povređen i sa takvom rotacijom možeš da napraviš podvig na nekoj utakmici, ali u kotinuitetu će to jako teško biti. Nadamo se da će se igrači koji su do sada bili stožer, poput Ledeja popraviti formu. Panter prošle godine i ove godine nije isto. Prema njemu se sada protivnici drugačije postavljaju, jer su shvatili da ako njega zaustave, obaviće veliki deo posla. Ali, tu je sad Doužer koji da ima zdrava kolena, ne bi bio u Partuizanu, nego bi u NBA ligi uzimao 20 miliona. On s vremena na vreme napravi neki podvig, kao protiv Makabija. Naneli igra bolje nego prošle godine. Čini mi se, u kontekstu onoga što Panter ne igra. Ono što je Panter igrao prošle godine, a Naneli imao manje značajnu ulogu, čini mi se da se to sad okrenulo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.