PARTIZANU OLAKŠAN POSAO U MINHENU: Bajern pobedio Bon, povredili se Obst i Bonga

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023, 15:27

PARTIZANU OLAKŠAN POSAO U MINHENU: Bajern pobedio Bon, povredili se Obst i Bonga

Bavarci u problemu.

Košarkaši Bajerna Andreas Obst i Isak Bonga neizvesni su zbog povreda za meč osmog kola Evrolige protiv Partizana, prenosi danas Basket njuz.

Obst i Bonga su bili u startnoj postavi Bajerna na jučerašnjem meču protiv Bona u nemačkom prvenstvu. Međutim, Obst je odigrao 13 minuta, dok je Bonga proveo samo dva minuta na terenu.

Bajern je posle meča sa Bonom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (88:83) saopštio da je Obst imao problema sa stopalom, dok Bongu muči povreda prepone.

Nemački mediji navode da će lekarski tim Bajerna pokušati da osposobi dvojicu košarkaša za utakmicu Partizanom, koja je na programu u sredu u Minhenu.

Utakmica osmog kola Evrolige, između Bajerna i Partizana igra se u sredu (20.30) u Minhenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.