Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOVA ŠKOLA: Bogdanović i Veseli razbili Eskišehir

Košarkaši Fenerbahčea savladali su “fenjeraša” Eskiršehir 86:76 u prvenstvu Turske, a junaci pobede giganta iz Istanbula bili su bivši asovi Partizana.

Ekipa Dušana Ivkovića, Anadolu Efes samo se sat vremena zadržao na liderskoj poziciji turskog šampionata. S trona ih je zbacila četa Željka Obradovića, Fenerbahče. Gigant iz Istanbula bio je bolji od Eskišehira 86:76. Fener su do pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << vodili bivši asovi Partizana, Jan Veseli i Bogdan Bogdanović koji su ubacili po 19 poena. Nemanja Bjelica je spustio ritam i postigao je sedam koševa.
Fenerbahče u utorak dočekuje Makabi u prvom meču četvrtfinala Evrolige.
hotsport.rs 
The post PARTIZANOVA ŠKOLA: Bogdanović i Veseli razbili Eskišehir appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bogdan i Veseli za pobedu Fenera

Izvor: B92, 11.Apr.2015

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Eskišehir 86:76 u 26. kolu šampionata Turske...Ekipu Željka Obradovića do 20. trijumfa u sezoni predovili su Bogdan Bogdanović i Jan Veseli sa po 19 poena, a Čeh je uz to imao i osam skokova...Pratio ih je Mahmutoglu sa 18 koševa, a Nemanja Bjelica meč je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.