PARTIZAN ZVEZDU DOČEKUJE U SLOVENIJI? Arena zauzeta u vreme finala ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 18:37

PARTIZAN ZVEZDU DOČEKUJE U SLOVENIJI? Arena zauzeta u vreme finala ABA lige

Grobari će se razbesneti zbog ovoga.

Košarkaši Partizana mogli bi da ostanu bez "Arene" u finalnoj seriji ABA lige, pošto imaju problem sa terminima za mečeve u eventualnom finalu, te bi mogli da budu domaćini u Ljubljani u hali Stožice.

Prema pisanju Mozzart Sport, postoji mogućnost da zbog navodnog nedostatka termina Partizan ne bude mogao da igra utakmice eventualnog finala plej-ofa ABA lige protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde u Areni.

Partizan  prvu utakmicu četvrtfinala ABA protiv Studentskog centra igra u "Pioniru", a navijači su bunili jer je kapacitet te dvorane manji nego što Partizan ima prodatih sezonskih ulaznica. To znači da svi oni koji imaju godišnju kartu ne mogu da stanu u halu.

Zbog toga, Partizan je odlučio da iz revolta kao domaći teren za utakmice eventualnog finala ABA lige prijavi – slovenačke Stožice! Jer, dvorana u Ljubljani ispunjava taj uslov da ima kapacitet dovoljan da stanu svi oni koji imaju kupljene godišnje karte za utakmice crno-belih - piše Mozzart sport.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LOŠE VESTI ZA GROBARE: Partizan bi domaće mečeve u finalu ABA lige mogao da igra u Sloveniji!

Izvor: HotSport.rs, 15.Maj.2023

Ovome se niko nije nadao U slučaju da košarkaši Partizana izbore plasman u finale ABA lige, kako se očekuje prema prikazanoj igri ove sezone, mogao bi da usledi ozbiljan šok za navijače. Naime, poslednja informacija do koje je došao „Mozzart Sport“ zbog navodnog nedostatka termina Partizan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.