PARTIZAN VEĆ ZAVRŠIO POSAO: Potpisuje odlični napadač za POLA MILIONA, stiže i novi Sadik!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 13:00

PARTIZAN VEĆ ZAVRŠIO POSAO: Potpisuje odlični napadač za POLA MILIONA, stiže i novi Sadik!

Crno-beli u ofanzivi.

Odličan utisak ostavio je Filip Holender na startu pozajmice u Partizanu, a klub iz Humske će mu se za golove i dobre igre odužiti otkupom ugovora od Lozane, piše Maxbet sport.

Zanimljivo je u Grupi D pred poslednja dva kola - Liverpul ima devet, a Ajaks i Atalanta po sedam bodova. Zato je meč na Enfildu (21.00), gde gostuju Holanđani izuzetno važan! Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, a pobeda Ajaksa nosi kvotu 4,30. Pogledajte sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Ajaks.

Reprezentativac Mađarske je postigao tri gola za crno-bele i već tokom januara mogao bi i zvanično da postane fudbaler Partizana.

Cena za otkup ugovora Holendera je oko 500.000 evra i potrebno je da se postigne dogovor sa Lozanom oko ipslate obeštećenja u dve rate.

Plan crno-belih je da pored Holendera tokom zime anagžuju još jednog napadača koji je po karakteristikama sličan Umaru Sadiku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.