Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN UVEK I SVUDA: Bogdan sa parketa OAKA arene ispalio rečenicu koja će oduševiti Grobare! (VIDEO)

Naš bek pružio je još jednu spektakularnu partiju i jedan je od najzaslužnijih što je Fenerbahče došao na prag plasmana na fajnal for Evrolige.

Bogdan Bogdanović je utakmicu u Atini protiv Panatinaikos završio sa 25 poena, osam skokova i šest asistencija i predvodio istanbulski tim do nove velike pobede.
Nakon utakmice, upitan za svoje impresije Bogdanović nije mogao da se ne priseti svog bivšeg kluba, Partizana i vernih navijača crno-belh. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
-Ova atmsfera u OAKA areni podsetila me je na vreme dok sam nastupao za Partizan, tamo sam navikao da igram u ovakvim uslovima. Arena je bila prepuna, bilo je jako teško doći do pobeda u ovim mečevima.- rekao je Bogdanović i zatim nastavio.
„We go step by step, nothing is over. They lost twice, it can happen to anyone and we need to stay calm and focused.“ – @LeaderOfHorde pic.twitter.com/k7dl2Ydvo7
— EuroLeague (@EuroLeague) April 20, 2017

-Još uvek ništa nije gotovo, idemo korak po korak. Svakome može da se desi da izgubi dve utakmice kod kuće. Kao što se to njima dogodilo tako može i nama, zato moramo da ostanemo maskimalno fokusirani i završimo posao do kraja.- dodao je Bogdan.
Na pitanje novinara koliko je bilo teško da dođu do večerašnje pobede budući da su retki timovi koji su ove godine slavili u OAKI, Bogdanović je odgoborio: – Kao što sam rekao bilo je izuzetno teško. Ovo je bila utakmica na jednu loptu i lako je mogla da prevagne i na drugu stranu. Kej Si Rivers je promašio otvorenu trojku kojom je utakmicu mogao da odvede na drugu stranu, ja sam imao dve izgubljene lopte ali se sve dobro završilo-
The post PARTIZAN UVEK I SVUDA: Bogdan sa parketa OAKA arene ispalio rečenicu koja će oduševiti Grobare! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović: Kao kad sam igrao za Partizan

Izvor: B92, 20.Apr.2017

Bek Fenerbahčea Bogdan Bogdanović uporedio je gostovanje sa Fenerom kod Panatinaikosa kao kada je bio igrač Partizana. Srpski reprezentativac je sa 25 poena, osam skokova i šest asistencija predvodio Fener do druge pobede u OAKA areni za novi korak ka plasmanu na Fajnal-for Evrolige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.