PARTIZAN UPISAO TROIJUMF U DRUGOJ PROVERI: Crno-beli umalo prokockali veliku prednost, ipak slavili na kraju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 20:44

PARTIZAN UPISAO TROIJUMF U DRUGOJ PROVERI: Crno-beli umalo prokockali veliku prednost, ipak slavili na kraju

Poslednja deonica najslabija.

Košarkaši Partizana pobedili su Turk Telekom 75:71 u drugom pripremnom meču odigranom na Međunarodnom turniru povodom 50 godina Igokee u Laktašima.

Imao je Željko Obradović na raspolaganju sve igrače osim Alekse Avramovića koji se nalazi na Mundobasketu u Manili sa reprezentacijom Srbije.

Crno-beli su dobro počeli meč, prvu deonicu su rešili u svoju korist 25:15, a bolji od ostalih bio je Danilo Anđušić koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ubacio tri trojke.

Drugu četvrtinu Partizan je odigrao još bolje, a sjajan je bio Alen Smailagić. Na odmor se otišlo rezultatom 44:28.

Crno-beli su u drugo poluvreme ušli dosta opuštenije, što je u finišu moglo skupo da ih košta. U poslednjoj deonici postigli su crno-beli samo 13 poena.

Željko Obradović kod rezultata 67:57 pozvao tajm-aut, a u tom trenutku njegovi puleni imali su 13 izgubljenih lopti. Na kraju su ipak priveli meč kraju i zasluženo trijumfovali.

Najbolji pojedinci u Partizanu bili su Vukčević sa 15 poena, a po 13 su ubacili Smajlagić i Anđušić.

U poraženom sastavu bolji od ostalih bio je Inoh sa 14, dok je Ulubaj imao 10.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Telekom Srbija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan pobedio i Turk Telekom, sutra u finalu protiv CSKA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2023

Košarkaši Partizana pobedili su Turk Telekom rezultatom 75:71 (25:15, 19:13, 18:21, 13:22) u drugom kolu grupne faze turnira koji se igra povodom 50 godina od osnivanja Igokee i sutra će u finalu igrati protiv moskovskog CSKA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.