PARTIZAN UBEDLJIV NA STARTU SUPERLIGE

Izvor: Kurir, 25.Mar.2012, 03:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN UBEDLJIV NA STARTU SUPERLIGE

Najefikasniji u timu crno-belih bio je Miroslav Raduljica sa 22 poena, dok su po 12 poena ubacili Milan Mačvan i Danilo Anđušić

BEOGRAD- Košarkaši Partizana su u novobeogradskoj Hali sportova savladali Mega Vizuru sa 87:71 (24:18, 24:20, 23:13, 16:20) u poslednoj utakmici prvog kola Superlige Srbije.

Branilac titule odigrao je taman onoliko koliko mu je trebalo da protiv talentovanog rivala zabeleži sigurnu pobedu.

Najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u timu crno-belih bio je Miroslav Raduljica sa 22 poena, dok su po 12 poena ubacili Milan Mačvan i Danilo Anđušić.

Ekipu Mega Vizure predvodio je iskusni Branko Milisavljević sa 17 poena.

Rezultati utakmica prvog kola:

Mega Vizura - Partizan 71:87

Radnički - Radnički FMP 73:78

Crvena zvezda Beograd - Hemofarm 73:60

Vojvodina - Radnički Kragujevac 86:88

Jovanović: Mega će dokazati talenat dugoročnim radom

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je da je protivnička ekipa izuzetno talentovana.

"Njihov talenat će se dokazati dugoročnim radom i utakmicama kao što su ove, kada će ga pretvoriti u kvalitet. Jedan od načina je da igraju protiv svojih starijih kolega, značiće im mnogo ovaj meč, kao i sušreti u narednim mesecima", rekao je Jovanović.

Jovanović je rekao da je njegova ekipa vidno kvalitetnija. "Kvalitetniji smo protivnik, međutim mi smo prošle godine igrali tri utakmice sa Megom, a i ove ćemo i ne mogu da kažem da su svi ti mečevi bili laki, trebalo nam je čitavo poluvreme da se osvestimo.

Mladost donosi preko potrebnu energiju i oni to saopštavaju u svakom trenutku i ako mi nismo u punoj energiji, razlika u kvalitetu se neće videti", rekao je Jovanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.