PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU: Nema ko da brani protiv Čukaričkog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 17:49

PARTIZAN U VELIKOM PROBLEMU: Nema ko da brani protiv Čukaričkog!

Duljaj istakao zabrinutost...

Beogradski Partizan ove jeseni ostvaruje sjajne rezultate u domaćoj Superligi, vezao je dvanaest pobeda, ima šest bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, a u nedelju od 19 časova ga očekuje derbi u Humskoj protiv Čukaričkog. Međutim, dan pred ovu utakmicu trener Partizana Igor Duljaj je na pres konferenciji otkrio da ima velikih problema sa golmanima...

Naime, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom trenutku je potpuno neizvesno da li će iko od njih moći da čuva mrežu protiv ''brđana''!

- Aca Jovanović neće biti na treningu ni danas, ima temperaturu, Stevanović je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, i mladi golman Radulaški koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi je najveći problem. Ko će uopšte da brani... - istakao je Duljaj i dodao:

- Kada je u pitanju Jovanović, mnogo nam znači. Momak koji je stabila i veliki profesionalac, utiče pozitivno na ekipu. Partizan dugo nije imao takvog golmana i reprezentacija može da računa na takvog kao što je Jovanović - objasnio je Duljaj i u ovom trenutku rešenja nema na vidiku, a problem je utoliko veći ako se ima u vidu da je baš golman Jovanović svojim fantastičkim intervencijama bio najzaslužniji za pobedu u Novom Pazaru u prošlom kolu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.