PARTIZAN U TRCI S VREMENOM: Ukoliko želi da zadrži reprezentativca, crno-beli moraju da plate 450.000 evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 18:38

PARTIZAN U TRCI S VREMENOM: Ukoliko želi da zadrži reprezentativca, crno-beli moraju da plate 450.000 evra

Parni valjak ima rok do 10. juna.

Prema saznanjima "Mozzart sporta", Partizan ima rok do 10. juna 2021. da se izjasni hoće li aktivirati klauzulu iz ugovora sa švajcarskim Luganom i zadržati Filipa Holendera. Naime, reprezentativac Mađarske može potpisati ugovor sa crno-belima ukoliko beogradski klub za transfer izdvoji 450.000 evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Juventusove šanse za odbranu titule u Seriji A sve su manje, pa je za Ronalda i saigrače Lige šampiona prioritet, a večeras (21.00) će pokušati da stignu prednost Porta od 2:1 iz prvog meča osmine finala. Kvota na keca je 1,50, a na pobedu Juventusa sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda), koja bi garantovala prolaz Staroj dami je 2,25.  Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Porto.

U Humskoj postoji konsenzus kad su u pitanju Holenderovi kvaliteti (sedam golova, četiri asistencije, igra za tim i ne gleda samo sebe), struka ga želi, pa je preostalo da uprava ispuni svoj deo obaveza. Samo je pitanje tajminga.

Ulog bi Parnom valjku trebalo višestruko da se vrati. Pre svega na ekonomskom planu, jer je ovog leta na programu Prvenstvo Evrope, a Filip Holender je standardni reprezentativac Mađarske. Ukoliko se pokaže na završnom turniru realno je očekivati da bude zatrpan ponudama. A onda će pregovaračka pozicija odgovornih sa Topčiderskog brda biti bolja nego sad, jer EURO kreće 11. juna, dan posle poslednjeg datuma do kad je moguće da ga crno-beli kupe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.