PARTIZAN U PAKLENOM RITMU: Sledi gostovanje Splitu, Obradović se prisetio prošle sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 17:00

PARTIZAN U PAKLENOM RITMU: Sledi gostovanje Splitu, Obradović se prisetio prošle sezone

"Maksimalna koncentracija."

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za klupski sajt pred gostovanje Splitu u meču šestog kola ABA lige.

Crno-beli su u subotu doputovali u Hrvatsku, odmah posle gostovanja Baskoniji i već u nedelju od 17 časova biju bitku za bodove u regionalnom takmičenju.

- Jutros smo rano iz Španije stigli u Split gde smo se odmah okrenuli odmoru i pripremi za utakmicu protiv tima koji poštujemo, sećajući se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice iz prošle sezone koju smo dobili u neverovatnoj završnici. Samo maksimalna koncentracija tokom čitave utakmice i igra na visokom nivou kada je u pitanju energija će nam doneti željeni rezultat - rekao je Obradović.

Kao i trener Obradović, Alen Smailagić se prisetio meča iz prošle sezone.

- Prošla sezona se praktično okrenula u našu korist u tom kolu kada smo trojkom (Džejmsa) Nanelija u poslednjoj sekundi došli do pobede protiv njih. Imaju kvalitet, svesni su da će biti svežiji od nas, ali je na nama da tu svežinu nadoknadimo tako što ćemo igrati sa većim motivom - rekao je Smailagić.

- Posle poraza od Mege, nama svaka utakmica u ABA ligi praktično određuje sudbinu i tako moramo da pristupamo tim mečevima - dodao je on.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.