PARTIZAN U GRUPI SMRTI: Reakcija Šćepanovića oduševiće sve Grobare

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 15:27

PARTIZAN U GRUPI SMRTI: Reakcija Šćepanovića oduševiće sve Grobare

Direktan.

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da je zadovoljan žrebom za Evrokup naredne sezone, ali da je rano davati preciznije ocene jer timovi nisu kompletirani.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Alaves.

Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će u novoj sezoni drugog po jačini evropskog takmičenja igrati u grupi A sa Uniksom, Huventudom, Venecijom, Baščešehirom i Buržom, odlučeno je žrebom u Barseloni.

- U ovom trenutku, možemo biti zadovoljni činjenicom da osim Kazanja i donekle Burža, nemamo komplikovanih putovanja, što je dosta važno u ovoj fazi sezone. Kada je u pitanju sastav grupe i snaga timova, još uvek je rano davati preciznije ocene jer rivali nisu kompletirali svoje timove. Svakako, naše ambicije su da se plasiramo dalje - rekao je Šćepanović za klupski sajt.

Sezona u Evrokupu startovaće 30. septembra, a grupna faza igraće se do 16. decembra.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.