PARTIZAN U DALMACIJI! Filipovski pred Zadar: Da izvučemo maksimum iz onoga što imamo

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021, 12:33

PARTIZAN U DALMACIJI! Filipovski pred Zadar: Da izvučemo maksimum iz onoga što imamo

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski rekao je danas da njegova ekipa, iako opterećena povredama, dati sve od sebe da u predstojećem meču protiv Zadra "izvuče maksimum iz onoga što ima".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZADAR PA TRENTO: Filipovski optimističan pred put!

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2021

Košarkaše Partizana očekuje utakmica sa Zadrom uz mnogobrojne probleme koje imaju. Trener crno-belih najavio je da će Partizan dati sve od sebe da izvuče maksimum. Pohvalio je ekipu Zadra i naveo recept kojim njegov tim mora da se vodi. – U narednom meču ćemo dati sve od sebe da izvučemo maksimum...

Nastavak na HotSport.rs...

NAKON OSVOJENOG KUPA ŽELE SKALP PARTIZANA: Mršić uveren da će Zadrani protiv crno- belih dati sve od sebe

Izvor: Kurir, 26.Feb.2021

Trener košarkaša Zadra Veljko Mršić rekao je danas da ne zna kako će njegov tim izgledati u predstojećem meču protiv Partizana, ali da će dati sve od sebe da odigra dobro i nastavi pozitivnu seriju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.