PARTIZAN SVE JAČI: Na radaru crno-belih još jedan STRAŠAN Amerikanac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 12:56

PARTIZAN SVE JAČI: Na radaru crno-belih još jedan STRAŠAN Amerikanac (FOTO)

Očekuje se dogovor.

Ove sezone je Partizan imao najviše ciljeve u ABA ligi i Evrokupu kako bi se domogao Evrolige, ali je pandemija korona virusa poremetila njegove planove. Međutim, nisu crno-beli klonuli, u narednoj sezoni ciljevi ostaju isti, ponovo će Partizan igrati Evrokup i u Humskoj su krenuli sa sklapanjem tima.

Sa igračima koji čine okosnicu ekipe su ugovori uglavnom produženi, a sada sledi i nadogradnja zbog čega se i očekuju pojačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pozicijama dvojke i trojke, a rešenje bi mogao da bude Eldžin Kuk koji je prošle sezone igrao za Avtodor i UNIKS.

A post shared by Elgin Cook (@ecook23) on Jul 29, 2019 at 9:21am PDT

Amerikanac je Avtodor odigrao 14 utakmica i prosečno postizao 15,4 poena uz 5,5 skokova po meču, dok je u UNIKS prešao krajem januara, ali je odigrao samo jedan meč u Evrokupu protiv Monaka i završio ga bez poena. Karijeru je počeo u Santa Kruz Voriorsima u Razvojnoj ligi, da bi zatim otišao u nemački Ludvizburg, a potom i u Cedevitu čiji je član bio jednu sezonu.

Elgin Cook is between Partizan and KK Mornar Bar.Partizan is also interesting for Andrew Goudelock who released free from Venezia. #abaliga #7dayseurocup @PartizanBC @MornarBar @KKCedOL @REYER1872

— chris harper (@chrisalucard) June 6, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.