PARTIZAN STARTUJE U KUPU: Stanojević PROMEŠAO karte

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 15:27

PARTIZAN STARTUJE U KUPU: Stanojević "PROMEŠAO" karte

Meč se igra od 16 časova.

Partizan će u šesnaestini finala Kupa Srbije dočekati Bačku od 16 časova. Crno -beli ovaj meč dočeuju u nezavidnoj situaciji. Iz evropskih takmičenja su već odavno ispali, a u domaćem prvenstvu su i posle "večitog" derbija i dalje na osam bodova zaostatka za Crvenom zvezdom

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko.

Aleksandar Stanojević se odlučio za sledeći tim: N. Stevanović - Miljković, S. Marković, Ostojić, Obradović - Zdjelar, Jojić, Lutovac, Pavlović - L. Marković, Asano.

Sa druge strane Bačka nastapu u sledećem sastavu: Milojević – Jovanović, Škorić, Rađen, Mijatović - Pantić, Eskić, Šabat, Đorđević, Gavrić – Pisačić.

Bačka je 28. septembra ozbiljno pripretila Partizanu u prvenstvu, ali su crno-beli slavili sa 2:1. Golove za crno-bele su tada postigli Umar Sadik i Dimitrije Tomović (autogol) dok je za tim sa severa Srbije utešni pogodak postigao Krsta Đorđević.

Partizan je u prethodnih šest sezona Kupa uvek stizao makar do finala. Izgubili su jedino prvi i poslednji put kada su igrali u tom nizu (Čukarički 2015. i Vojvodina 2020. godine), ali su ga i osvajali čak četiri puta uzastopno.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.