Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2024, 12:56

PARTIZAN SPREMAN ZA SPEKTAKL: Crno-beli na zanimljiv način najavili 173. večiti derbi sa Zvezdom!

Partizanu ništa osim pobede ne igra Crno-beli su predstojeći večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana najavili na veoma kreativan način. Na društvenim mrežama se pojavio video koji pleni pažnju i najavljuje spektakl na stadionu „Rajko Mitić“. U ovom video materijalu su prikazane različite scene iz Beograda, trening fudbalera, uzbuđeni navijači, a posebno se ističu ... Read more
The post PARTIZAN SPREMAN ZA SPEKTAKL: Crno-beli na zanimljiv način najavili 173. večiti derbi sa Zvezdom! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Recept za ljubav još niko nije otkrio..." Navijači Zvezde najavili 173. večiti derbi /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2024

Navijači Crvene zvezde najavili su na poseban način 173. večiti derbi protiv Partizana, koji je na programu u subotu od 18.00.

Nastavak na Sportal.rs...

LUČO IBANJEZ ŽALI PARTIZAN, ALI NIJE PRESTAJAO DA BUDE SIGURAN U TITULU: Smatra da će Zvezda oba puta dobiti crno-bele!!

Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2024, 11:12

Jasan je bio nekadašnji levi bek. Lučo Ibanjez, ljubimac je Delija već dugi niz godina, a praktično je nakon perioda u Zvezdi, veći deo karijere proveo u Beogradu. Argentinac je govorio o očekivanjima pred predsojeći derbi. ČITAV INTERVJU MOŽETE PROČITATI OVDE. -Pratio sam i video da je Partizan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.