PARTIZAN SPREMA DETONACIJU: Bivši REPREZENTATIVAC bi mogao da se vrati među crno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 17:21

PARTIZAN SPREMA DETONACIJU: Bivši REPREZENTATIVAC bi mogao da se vrati među crno-bele

Mnogo bi značio Beograđanima.

FK Partizan je i ove sezone ostao bez titule u Srbiju. Doduše ne još zvanično, ali Crvena zvezda u sedam kola mora da osvoji najviše devet bodova i jasno je da neće propustiti takvu šansu.

Zahuktala se Lokomotiva Marka Nikolića, u 2021. godini zna samo za pobede - zaređala ih je sedam u zvaničnim mečevima, i danas (18.00) u sjajnom raspoleženju čeka gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rivala Spartak koji joj beži četiri boda na drugom mestu, koje vodi u Ligu šampiona. Kvota na keca je 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Spartak.

Zato sada crno-beli traže pojačanja za narednu sezonu. Iznenada se pojavila mogućnost da Ljubomir Fejsa postane slobodan i to je prilika za Partizan kojima bi svakako bipo od velike pomoći.

On je čelnicimaAl Ahlija dao rok od 15 dana, koji je istekao juče i kako sada stvari stoje Fejsa je završio svoju misiju u Saudijskoj Arabiji i tako krenuti stopama zemljaka i trenera Vlada Milojevića, koji je pre nekih mesec dana otišao iz kluba.

On je u Humskoj proveo tri sezone, igrao je od 2008. do 2011. godine, a za to vreme osvojio je tri titule i dva kupa Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.