PARTIZAN SIGURAN, ZVEZDA ČEKA: Poznate su kvote za mečeve sa Dinamom i Kelnom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2017, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SIGURAN, ZVEZDA ČEKA: Poznate su kvote za mečeve sa Dinamom i Kelnom

Sledećeg četvrtka na programu su mečevi poslednjeg kola grupne faze Lige Evrope.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigraće sledećeg četvrtka utakmice 6. kola grupne faze Lige Evrope. Crno-beli će gostovati u Ukrajini, Dinamu iz Kijeva, dok će crveno-beli biti domaćin Kelnu. I dok je Partizan obezbedio plasman dalje, Zvezda mora da se bori za proleće u UEFA takmičenjima.

Pročitajte i:

U inostranim kladionicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već su poznate kvote za dva duela. Tako je Dinamo u duelu sa Partizanom favorit pošto je kvota na "keca" 1.65. Nerešen ishod nosi kvotu 3.75, a "dvojka" pet. Podsetimo, Partizan bi pobedom obezbedio prvu poziciju na tabeli.

Kada je reč o Zvezdi, ekipa Vladana Milojevića je u blagoj prednosti pošto je "kec" 2.40, a "dvojka" 3. Kvota na nerešen rezultat na stadionu "Rajko Mitić" je 3.20. Zvezda bi pobedom obezbedila drugo mesto, ali ne samo na taj način. Odgovarao bi i remi, ali pod uslovom da BATE Borisov ne pobedi Arsenal.

Utakmica u Ukrajini počeće u 19, a u Beogradu u 21.05 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.