PARTIZAN SE VRAĆA U ”PIONIR”

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 19:48

PARTIZAN SE VRAĆA U ”PIONIR”

Ponovo u straoj kući...

Nakon poraza u Madridu i okončane sezone u Evroligi na korak od fajnal-fora, košarkaši Partizana okreću se plej-ofu dmiralBet ABA lige.

Crno-beli u ponedeljak u 19 časova dočekuju podgorički SC Derbi u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa, a klub je ovog popodneva potvrdio da će se taj meč igrati u ''Pioniru'' umesto u ''Štark Areni''.

- Usled >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zauzetosti Štark arene, prva utakmica četvrtfinala AdmiralBet ABA lige će se igrati u hali 'Aleksandar Nikolić'.

Za meč koji se počinje 15.05. od 19 časova važiće samo sezonske ulaznice, a raspored sedenja će biti prema priloženoj mapi, kao što je to bio slučaj i na utakmicama protiv Borca i Mornara u tekućoj sezoni.

Ulazi u halu 'Aleksandar Nikolić' će biti otvoreni od 17:30 - saopšteno je iz Partizana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN SE VRAĆA U PIONIR: ‘Grobari’ će tražiti kartu više!

Izvor: HotSport.rs, 12.Maj.2023

Prvi meč četvrtfinala AdmiralBet ABA lige je na programu u ponedeljak, 15.05. od 19 časova. Partizan Mozzart Bet u ponedeljak, 15. maja počinje četvrtfinalnu seriju AdmiralBet ABA lige. Rival crno-belih je podgorički SC Derby a plasman u polufinale regionalne lige će ostvariti ekipa koja prva...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.