PARTIZAN SE POJAČAVA NA BRDU: Crno-beli kupuju fudbalera Čukaričkog, obeštećenje je MILIONSKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SE POJAČAVA NA BRDU: Crno-beli kupuju fudbalera Čukaričkog, obeštećenje je MILIONSKO (FOTO)

Najava rekonstrukcije tima.

Ova sezona se može okarakterisati kao izuzetno neuspešna za Partizan, pa ljudi u klubu već razmišljaju o potencijalnim novajlijama za izlazak na evropsku scenu. Prvi na listi želja je fudbaler Čukaričkog, Semjuel Ovusu, a obzirom da je on ugovorom čvrsto vezan za klub sa Banovog Brda, obeštećenje će iznositi minimum milion evra, prenosi "Telegraf".

Fudbaler iz Gane ima 23 godine, u Srbiji je nastupao i za Radnik iz Surdulice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posle epizode u Turskoj, 2017. je potpisao trogodišnji ugovor sa Čukaričkim. Ovusu je ove sezone za "Čuku" odigrao 30 mečeva i postigao je šest golova, uz čak devet asistencija. Isti izvor prenosi da će "Brđani" tražiti najmanje milion evra na ime obeštećenja.

Ostaje neizvesno ko će u ime Partizana dogovarati Ovusuov, ali i druge potencijalne transfere, obzirom da je klub i dalje bez sportskog direktora, nakon ostavke Ivice Ilijeva.

Partizan u četvrtom kolu Superlige dočekuje Mladost iz Lučana, koja je trećeplasirana na tabeli sa dva boda više od crno-belih, a susret je zakazan za sutra od 18 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Amin Gulše,devojka nemačkog fudbalera Mesuta Ozila

Miss Turkey 2018 için hazırım 👑💛 Make up: @norah_karwanchi Dress: @rasitbagzibagli

Објава коју дели Amine Gülşe (@gulseamine) дана 24. Сеп 2018. у 11:45 PDT

🌹

Објава коју дели Amine Gülşe (@gulseamine) дана 16. Јул 2018. у 9:37 PDT

Hadi bakalııımmm Miss turkey 2018 başvuruları başladı👸🏽💛! Sende bu heyecanı yaşamak istiyorsan www.missturkey.com.tr adresinden başvuru yapabilirsin🤗 @missturkey.official #missturkey2018 #missworld

Објава коју дели Amine Gülşe (@gulseamine) дана 14. Јул 2018. у 10:33 PDT

Ramazan bayramımız mübarek olsun 🙏🏼🤗

Објава коју дели Amine Gülşe (@gulseamine) дана 15. Јун 2018. у 6:23 PDT

Deniz son sözünü söyledi... 💙

Објава коју дели Amine Gülşe (@gulseamine) дана 26. Јул 2016. у 8:36 PDT

Her zaman yanındayım, seninle gurur duyuyorum aşkım❤️🙏🏼

Објава коју дели Amine Gülşe (@gulseamine) дана 22. Јул 2018. у 3:17 PDT
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.