PARTIZAN SE POJAČAO PRED EFES!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 21:58

PARTIZAN SE POJAČAO PRED EFES!

Taman kada treba...

Pauza zbog utakmica nacionalnih timova je završena i za par dana ćemo ponovo uživati u evroligaškim spektaklima. S obzirom na seriju loših rezultata u prethodnih mesec dana, za Partizan će predstojeći duel sa Efesom imati ogroman značaj, kako bi ostao u trci za plasman u Top 10 Evrolige, odnosno u plej-in.

Kako sada stvari stoje, Partizan će kompletan izaći na megdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Efesu u četvrtak u ''Štark areni'', jer se treninzima vratio i Alen Smailagić, koji je zbog zdravstvenih problema propustio Kup Radivoja Koraća.

On je danas trenirao sa ostatkom ekipe, a na Instagramu je objavljen snimak na kom se može videti kako Smailagić vežba šut za tri poena, pa bismo mogli da očekujemo da konačno proradi njegova ''dalekometna paljba'' koja je prošle sezone mnogo bolje funkcionisala.

Ekipi Partizana će se sutra priključiti reprezentativci Srbije Ognjen Jaramaz, Balša Koprivica i Aleksa Avramović koji su putovali u Tbilisi na utakmicu sa Gruzijom, dok je Uroš Trifunović i danas trenirao.

Utakmica između Partizana i Efesa je na programu u četvrtak od 20.30h, a na treneru Obradoviću je da u preostalih 48 sati od ukupno 15 igrača izabere idealnih 12 koji bi bili kadri da ostvare veoma važnu pobedu i najave uspon forme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.