PARTIZAN SE PLASIRAO NA FAJNAL FOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 20:38

PARTIZAN SE PLASIRAO NA FAJNAL FOR!

Sjajan rezultat crno-belih.

Rukometaši Partizana plasirali su se na fajnal for Seha lige jer su i u drugom meču bili bolji od Vesprema, sada sa 21:19.

Crno-beli su veliki deo posla već odradili u prvom meču, kada su na svom terenu bili bolji od ekipa iz Mađarske sa 39:24.

Moramo reći da je za ovaj dvomeč trener Vesprema Momir Ilić na teren izveo potpuno drugačiji sastav u odnosu na onaj koji se takmiči u Ligi šampiona, to su crno-beli znali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da iskoriste i u dva meča pobede petostrukog osvajača Seha lige.

Crno-beli su posle rezultatske klackalice koju smo gledali tokom većine prvog poluvremena uspeli da pred kraj uspostave svoj način igra, i da na poluvreme odu sa četiri gola prednosti (12:8).

U drugom delu igre domaći rukometaši su se probudili i uspeli da stignu prednost ekipe iz Beograda, ali Partizan je pokazao kvalitet i na kraju odneo pobedu i na ovom meču.

Na fajnal for su se već plasirali Vardar i Pelister, dok će se dvomeč između Neksea i Zagreba odigrati kasnije.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.