PARTIZAN SE KLANJA BIVŠEM ASU ČELSIJA: Postigao gol za 47. sekundi i OBRADOVAO CRNO-BELE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 13:00

PARTIZAN SE KLANJA BIVŠEM ASU ČELSIJA: Postigao gol za 47. sekundi i OBRADOVAO CRNO-BELE!

U Humskoj mogu da odahnu...

Finale turskog Kupa između Fenerbahčea i Bašakšehira je na prvi pogled bila totalno nebitna sportska stvar u Srbiji. Međutim, sam rezultat i trijumf Fenera od 2:0 je i te kako bitan za Partizan i raduje njegove navijače, jer su se dogodila određena pomeranja u šeširima kvalifikacija za Ligu konferencija koja idu na ruku beogradskom klubu.

To se odnosi na sam plej-of, u kojem će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan biti povlašćen, a pobedom Fenerbahčea isto će biti i Viktorija Plzenj - jedan od težih potencijalnih rivala.

With Başakşehir losing the Turkish Cup final, Aston Villa moved to the first position on the unseeded side of the UECL Play-off round draw.

To become seeded, Aston Villa need that one of the nine teams entering QR2 (teams with **, in orange) gets eliminated right away in QR2. pic.twitter.com/C76x5Uk2ZJ

— UEFA Rankings (@UefaRankings) June 11, 2023

Istovremeno, onaj najteži, Aston Vila, sada je prva ispod crte i treba im samo jedan kiks favorita u prva tri kola kako bi i oni stali rame uz rame sa crno-belima i prestali da im budu mogući rivali na poslednjem stepeniku za ulazak u grupe.

Kada je u pitanju sama utakmica, Fenerov junak je bio bio bivši igrač Čelsija Miči Bačuaj koji je tresao mežu gradskog rivala u 1. i 29. minutu.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.