PARTIZAN REŠIO PITANJE NAPADAČA? Miljenik Grobara se vraća u Humsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 17:20

PARTIZAN REŠIO PITANJE NAPADAČA? Miljenik Grobara se vraća u Humsku

ODLAZAK Rikarda sve poremetio...

Odlazak Rikarda Gomeša napravio je problem Partizanu koji sada mora da reši dovođenjem barem jednog klasičnog napadača. Izgleda da je izbor pao na još jednom povratniku.

Kako prenosi Telegraf, peto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku biće fudbaler Vojvodine Nemanja Nikolić (30).

Spletom čudnih događaja u kojima su u prethodnih 48 sati akteri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili napadač Vojvodine i jedan od klubova sa Kipra, doprineli su da Nikolić na kraju završi u Humskoj, gde će potpisati dvogodišnji ugovor, preneo je isti izvor.

Priča je stigla i do Partizana koji je brzo reagovao i doveo svoje peto pojačanje posle Nikole Antića, Aleksandra Šćekića, Aleksandra Jovanovića i Franka Kanutea.

Nemanja Nikoić je u Partizan prvi put stigao na leto 2018. godine posle odlične sezone u subotičkom Spartaku, ali je za nešto više od dve godine dva puta bio na pozajmicama - u Vojvodini i Spartaku pre nego što je pojačao Al Raed iz S. Arabije.

Nakon Tobola, usledila je sezona u Spartaku i povratak u Vojvodinu prošlog leta gde je odigrao 35 utakmica, postigao šest golova i dodao sedam asistencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Vuleta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saznajemo: Nikolić krenuo na Kipar, pa završio u Partizanu!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Jul.2023

Napadača Vojvodine izigrao jedan od kiparskih klubova, ali su crno-beli brzo reagovali i vratili ga u svoje redove Peto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku biće – Nemanja Nikolić (30), saznaje Telegraf! Spletom čudnih događaja u kojima su u prethodnih 48 sati akteri bili napadač...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.