PARTIZAN: Pretili da će pustiti Zvezdu!

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Pretili da će pustiti Zvezdu!

Nema mira u srpskom fudbalu. Šampionska trka je sve zanimljivija, ali još više pažnje privlače dešavanja van travnjaka. Čelnici Voše navodno pretili da će pustiti Zvezdu, a iz Partizana potvrdili naša saznanja.

Čelnici FK Vojvodina odličili su da napuste stadion Partizana u 69. minutu derbija 32. kola Superlige Srbije zbog uvredljivog skandiranja dela domaće publike.

Tom prilikom, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << informacijama do kojih je MONDO došao, dogodio se verbalni incident u svečanoj loži Partizanovog stadiona.

 Naime, kada je rukovodstvo novosadskog superligaša ustalo u nameri da napusti Humsku, jedan od čelnika kluba sa "Karađorđa" obratio se kolegama iz Partizana rečima: "Zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu u sledećem kolu".

Saznanja MONDA potvrdio je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji je i sam bio prisutan u svečanoj loži.

Na pitanje da li je tačno da je čelnik Vojvodine izgovorio te reči, odgovorio je:

"Jeste! Jedan od čelnika Vojvodine, znam kako čovek izgleda, ali mu ne znam funkciju, jer ne poznajem ljude iz novog rukovodstva, besno se okrenuo ka nama i rekao nam: 'E, zbog ovoga ćemo da pustimo Zvzedu'", opisuje Iliev situaciju u centralnoj loži Partizanovog stadiona.

To obraćanje mogli su da čuju svi čelnici Partizana od Ilieva, do generalnog direktora Miloša Vazure, predsednika Milorada Vučelića, potpredsednika Vladimira Vuletića...

Kako ste vi reagovali?

"Mi smo ostali zatečeni, šokirani. Bilo je jasno izrečeno i svi koji su bili u loži mogli su da čuju. Ima mnogo ljudi koji to mogu da potvrde, tačnije svi koji su bili", rekao je Iliev.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Iz Partizana tvrde: Čelnik Voše rekao da će da puste Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017

Nema mira u posrnulom srpskom klupskom fudbalu. Do kraja šampionata ostalo je još pet kola, a vodi se "mrtva trka" između večitih rivala. Tenzije su velike, a samim tim i "igrice" van terena...Čelnici FK Vojvodina odličili su da napuste stadion Partizana u 69. minutu derbija 32. kola Superlige...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.