PARTIZAN: Ponovo rade Facebook i Twitter

Izvor: Mondo, 17.Sep.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Ponovo rade Facebook i Twitter

Posle višemesečenog prekida sa radom Marketing tim FK Partizan pokrenuo nove zvanične Facebook i Twitter strane.

Najavljeno - ispunjeno!

Fudbalski klub Partizan najavio je pokretanje novih zvaničnih Facebook i Twitter naloga posle prekida sa radom na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine. Nakon perioda iščekivanja, u ponedeljak su oba naloga počela sa radom.

Facebook stranica nalazi se na adresi http://www.facebook.com/FKPartizanBG. Navijači Partizana, koji su ljubitelji Twittera, komentare preko ove društvene mreže mogu da prate i ostavljaju na adresi: http://twitter.com/FKPartizanBG.

"Pošto smo svesni da je komunikacija i prisutnost na društvenim mrežama ne samo neminovnost, već i naša preka potreba da čujemo i vaše predloge i sugestije, pozivamo Vas da nas pratite i da nam pomognete kako bi mogli da napredujemo na svim poljima. Aktivnost koja sledi je izrada novog, modernijeg zvaničnog sajta kluba. Molimo Vas za strpljenje, jer ćemo u narednih 30 dana raditi na poboljšanju funkcionalnosti, kao i na novom vizuelnom izgledu sajta", naglašeno je od strane Marketing tima FK Partizan.

Crno-beli su prošle zime, kada je ugašena zvanična Facebook stranica Partizana, izgubili jednu od najvećih grupa u Srbiji, a sada imaju priliku da je ponovo vrate na svoje strane popularne socijilane mreže.

(MONDO - foto: FK Partizan)
Pogledaj vesti o: Twiter,   Nova godina

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.