PARTIZAN PROPUSTIO OGROMNU ŠANSU: Fudbaler Arsenala bio na pragu Humske

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN PROPUSTIO OGROMNU ŠANSU: Fudbaler Arsenala bio na pragu Humske

Crno-beli ostali praznih šaka.

Bivši crnogorski reprezentativac Mladen Kašćelan (37) otkrio je za ruske medije da je veliki navijač Partizana, sa kojim je bio u pregovorima dok je nastupao za Arsenal iz Tule.

Kašćelan je otkrio da je maltene bio na pragu Humske, ali da svoj san nije ispunio isključivo zbog toga što je uprava Arsenala pokazala koliko je on važan timu, pa nije želeo da ostavi klub na cedilu.

- Postojala je mogućnost da potpišem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Partizan. Dobio sam poziv od prijatelja iz Srbije i ponudli su mi mogućnost da dođem u Partizan. Čak sam išao i na pregovore, jer je to moj omiljeni klub. Igrao sam već tada za Arsenal i uprava me je zamolila da ostanem, čak su mi ponudili i kapitensku traku. Nisam smeo da ih ostavim na cedilu i razočaram, zato sam odlučio da ostanem u Tuli - rekao je Kašćelan.

Inače, on je u Arsenalu nastupao od 2013. do 2015. godine kada je na klupi crno-belih sedeo Marko Nikolić čija je on bio želja.

Kašćelan, koji je za reprezentaciju Crne Gore odigrao 25 utakmica, je u karijeri je promenio veliki broj klubova, a u Srbiji je branio boje OFK Beograda i Voždovca.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.