PARTIZAN PRONAŠAO DESNOG BEKA: Šta će reći Grobari? Zvezdin omladinac i Milojevićev đak STIŽE u Humsku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN PRONAŠAO DESNOG BEKA: Šta će reći Grobari? Zvezdin omladinac i Milojevićev đak STIŽE u Humsku (VIDEO)

Poznati i detalji.

Partizan je pronašao rešenje za desni defanzivni bok u redovima Đenove, a u pitanju je Ivan Lakićević. Momak koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde kada je sarađivao sa sadašnjim šefom struke crveno-belih Vladanom Milojevićem je fudbalsko ime izgradio igrajući za Donji Srem i Vojvodinu, odakle se prošle godine preselio u iSeriju A.

Lakićević ima ugovor sa klubom sa Marasija do leta 2022. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali obzirom da nije u prvom planu ne bi trebalo da bude problema da ga Partizan dovede.

Lakićević u julu puni 26 godina, a jedina dilema je da li će ga klub iz Humske odmah otkupiti od Đenove ili će ga angažovati na pozajmicu sa pravom otkupa. Crno-beli su već stupili u kontakt sa Nikolom Kolarovim, agentom igrača i bratom kapitena Orlova, Aleksandra.

Lakićević je igrao pune tri godine u Vojvodini, za koju je upisao 87 nastupa, a klubu sa Karađorđa se preporučio odličnim igrama u Donjem Sremu.

Lakićević u Partizan dolazi kao alternativa za Nemanju G. Miletića koji čeka inostrani transfer, dok rezervnom desnom beku, Miroslavu Vulićeviću ugovor ističe za nekoliko dana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, izabranica reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića

A post shared by @janjickristina on Mar 23, 2019 at 11:33am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 10, 2018 at 7:40am PDT

A post shared by @janjickristina on Oct 4, 2017 at 11:00am PDT

A post shared by @janjickristina on Sep 3, 2017 at 12:49pm PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 13, 2017 at 9:50am PDT

A post shared by @janjickristina on Jul 12, 2017 at 8:49am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 21, 2017 at 5:04am PDT

A post shared by @janjickristina on Jun 18, 2017 at 5:24am PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.