PARTIZAN PRAVI DRIM TIM: Stigla dva reprezentativca, uskoro još četiri igrača potpisuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 12:16

PARTIZAN PRAVI DRIM TIM: Stigla dva reprezentativca, uskoro još četiri igrača potpisuju

Crno-beli uspeli da stanu na noge posle teškog perioda.

Posle godina u kojima je Vaterpololo klub Partizan posrtao i previše za renome koji ima, čini se da se situacija sada kreće na bolje. Crno-beli su podvukli crtu i sezonu uspeli da završe bez dugova prema igračima i polako se ponovo podižu.

Ponovno podizanje jednog od najtrofejnijih evropskih vaterpolo klubova podrazumeva i veće ambicije nego što je to bio slučaj prethodnih godina, pa će kragujevački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radnički, Šabac, Novi Beograd i Crvena zvezda dobiti ozbiljnog konkurenta. Partizan je već počeo da formira tim za narednu sezonu, a prvi korak je potpisivanje novog ugovora sa reprezentativcem Stefanom Mitrovićem po završetku sezone. Njemu se ubrzo pridružio još jedan reprezentativac Milan Aleksić, a njih dvojica su bili članovi generacije koja se 2011. poslednji put okitila titulom klupskog šampiona Evrope.

Tu nije kraj pojačanjima pošto se u vezu sa Partizanom dovodi i Amerikanac Aleks Boven sa kojim bi uskoro trebalo da bude postignut dogovor. Partizan cilja još trojicu igrača Nemanju Vica, Dimitrija Rističevića i Petra Velkića, ali za razliku od Bovena, njihod dolazak u klub još nije sasvim siguran.

Herojski su igrali Mađari u prva dva kola - dugo se držali protiv Portugala, otkinuli bod Francuskoj, a večeras (21.00) ih čeka strašan izazov - Nemačka koja je samlelal Portugal u drugom kolu i treba joj pobeda za prolaz. Kvota na Nemce je 1,23, a na kombinazziju 1&3+ 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nemačka - Mađarska.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.