PARTIZAN POVEO: Džumbus u šesnaestercu gostiju i rutinska realizacija Asana (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 20:10

PARTIZAN POVEO: Džumbus u šesnaestercu gostiju i rutinska realizacija Asana (VIDEO)

Meč 31. kola.

Fudbaleri Partizana poveli su sa 1:0  pred sam kraj prvog poluvremenau meču protiv Radničkog u okviru 31. kola Superlige Srbije.

Atletiko je i dalje prvi u Primeri, ali mora da se uozbilji, ako ne želi da izgubi titulu u finišu prvenstva. Večeras (21.00) gostuje Betisu, a kvota na dvojku je čak 2,50. S druge strane, kvota na keca, kao i na iks, je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Betis - Atletiko Madrid.

Gol je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postignut na vrlo čudan način. Asano je bio strelac, ali je svemu prethodila velika gužva. Lopta je bila za Holendera, ali su se sudarili golman i defanzivac Radničkog. Japanac je to ispratio i nije mu bilo teško da postigne pogodak.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.