PARTIZAN PONOVO U POTRAZI ZA DIJABATEOM: Duljaj ga zove - Neka se javi, naći ću ga gde god bio

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 15:54

PARTIZAN PONOVO U POTRAZI ZA DIJABATEOM: Duljaj ga zove - "Neka se javi, naći ću ga gde god bio"

Malijac stvara probleme.

Trener Partizana Igor Duljaj u razgovoru sa medijima dotakao se pojačanja crno-belih u letnjem prelaznom roku.

– Što se tiče Kanutea trajalo je to malo duže. I više sam nego zadovoljan što je došao. Čuli smo se praktično svakodnevno Kanute i ja. Imao je neke predrasude o Beogradu i rekao sam mu da dođe i uveri se da nije tako kako se priča. Onda sam zamolio Natha i Meniga da odemo zajedno na ručak i da čuje od svojih sadašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saigrača kako se osećaju u Beogradu, šta je Partizan. Pitao sam ga posle toga da li je naš igrač, pružio mi je ruku, zagrlio sam ga i već sam tada znao da je naš igrač - počeo je trener crno-belih.

- Kada se pojavila mogućnost za Nikolića oberučke sam to prihvatio jer se radi o igraču koji mnogo voli i poštuje ovaj klub i može mnogo toga da doprinese ne samo na igračkom planu već i u kolektivu. Poznaje se sa dosta igrača i oseća se kao kod kuće.

Očekuje se još dolazaka.

– Nismo završili sa pojačanjima, tražimo još neke pozicije. Rekao sam već da je trenirati jedan tim, a igrati sa drugim je veoma teško, ali ne smemo da srljamo. Postoji dobra i loša varijanta, mi sad imamo manje i više lošu varijantu. Manje loša je da čekamo i izaberemo ono što je potrebno Partizanu.

Fuseni Dijabate se ponovo nije pojavio na početku priprema.

Imao sam kontakt sa Dijabateom, verujte i dalje ga zovem, nije mi se javio. Naći ću ga ja gde god se nalazi. Ono što ja znam Partizan je izvršio sve obaveze prema njemu. Samo neka dođe, pričaćemo, znate da se takve stvari ne dešavaju samo u Partizanu već i u većim klubovima. Kaznena pravila postoje, plati i to je to - rekao je Duljaj.

Odlasci….

– Otišlo je dosta igrača. Vujačić je zaslužio rekao sam već da nisam mogao sebi da dozvolim da ga sprečim da u ovim godinama zaradi dobar novac. Otišao je u odličan klub, hvala mu za sve što je uradio u Partizanu.

Posle odlaska Slobodana Uroševića postavlja se pitanje ko će biti novi kapiten crno-belih.

– Svako ko je u Partizanu je naš. Što se tiče kapitenske trake još nije odlučeno. Kada pogledam iz neke moje perspektive to su uglavnom bili domaći igrači, Jovetić, Tomić, Smiljanić, Ilić… Ako mene pitate ko ima tu sposobnost i po iskustvu i po svemu to je Natho. On ima veliku ulogu i kad igra i kad ne igra. Mladi. Imaju mnogo toga da nauče od njega. Drži momke oko sebe, on je pravi, tu nema dileme. Neki moj stav, ne mora da znači da sam u pravu da to bude domaći igrač kao što sam i rekao. Natho je jedan od kapitena i ima veliko poštovanje svih nas - zaključio je Duljaj.

Pogledajte kako izgleda Sofia Balbi, supruga Luisa Suareza
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.