PARTIZAN PONOVO U EVROLIGI: Crno-beli izborili diektan plasman - Zvezdi ili pozivnica ili Evrokup!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 23:06

PARTIZAN PONOVO U EVROLIGI: Crno-beli izborili diektan plasman - Zvezdi ili pozivnica ili Evrokup!

Obrnuta situacija...

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Crvene zvezde u petoj utakmici finala ABA lige i na taj način nakon deset godina ponovo podigli trofej regionalnog takmičenja.

Takođe, crno-beli su postali rekorderi po broju osvojenih titula, ali ne samo to...

Osvajača ABA lige osim prestiža, očekuje i direktan plasman u najelitnije evropsko takmičenje - Evroligu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

Podsetimo, ekipa Željka Obradovića je ove sezone uspela da se domogne plej-ofa u kojem su neslavno poraženi od Real Madrida sa 3:2.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luda proslava Partizana – onda je glavnu reč preuzeo Obradović VIDEO

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 09:33

Umeli su košarkaši Partizana itekako da proslave titulu ABA lige za sezonu 2022/23...Odmah po poslednjem sudijskom zvižduku su to uradili sa navijačima sa kojima su pevali Partizanove pesme, ali je prava žurka za njih nastupila posle toga...Od polivanja trenera Željka Obradovića, pa do proslave...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.