PARTIZAN POLAKO KOMPLETIRA TIM: Stiglo pojačanje iz Vojvodine

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 17:04

PARTIZAN POLAKO KOMPLETIRA TIM: Stiglo pojačanje iz Vojvodine

Ozvaničeno je.

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Nemanja Nikolić potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je beogradski klub.

 

Nikolić (30) je već bio član Partizana u sezonama 2019/2020 i 2020/2021, kada je odigrao 36 utakmica, postigao je osam golova i imao je deset asistencija. On će u klubu iz Humske nositi dres sa brojem 23. 

On je pored Partizana i Vojvodine igrao za Grbalj, Rostov, Aktobe, Spartak iz Subotice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Al Red i Tobol.

Nemanja je odmah po potpisivanju ugovora otputovao u Sloveniju gde se "crno-beli" pripremaju za novu sezonu.

- Kako mnogi vole da kažu prelazni rok je živa stvar i tokom leta uvek ima poziva. Ponuda kiparskog kluba je bila najkonkretnija, ali su u poslednjem trenutku promenili ponudu na šta ja nisam hteo da pristanem. Istog dana sam bio u kontaktu sa ljudima iz Partizana, a kad Partizan zove tu se odluka sama nameće - dogovorili smo se istog momenta, bilo je suđeno da se vratim - rekao je Nikolić za zvanični sajt Partizana.

On je istakao da poznaje dosta igrača Partizana.

- Tu su Šćeka (Aleksandar Šćekić prim. aut.) i Dača (Danilo Pantić prim. aut.), kao i Sveta Marković, Šehović i nekoliko momaka koji su tada bili deo Omladinske škole. Sa svima sam ostao u sjajnom odnosu. Svakako znači kada u startu imaš poznata lica... Od malena sam navijač Partizana, ali sam često bio u situaciji da igram protiv voljenog kluba i jako je teško kontrolisati emocije u tim slučajevima. Ja sam se trudio da uvek ukažem poštovanje i ako sam na terenu bio na suprotnoj strani. Svi smo mi profesionalci i živimo od kluba koji nas plaća, naša je dužnost da damo sve od sebe na terenu i ja sam naravno uvek davao svoj maksimum protiv svakog kluba, pa i Partizana. Mislim da su to normalne stvari i da se niko nije ljutio kad god sam postigao gol protiv Partizana. To je uvek čudan osećaj, srećan si zbog gola - a u isto vreme tužan, jer si ga dao klubu koji voliš - dodao je novi igrač Partizana. 

On će na poziciji napadača da nasledi Rikarda Gomeša, koji je napustio Partizan.

- Rikardo je sezonu za nama završio kao najbolji strelac lige što dovoljno govori o kakvom se napadaču radi. Imamo drugačiji stil igre, on je prava gol mašina, ja možda više gledam da obezbedim što bolje prilike saigračima, a naravno uvek je lep osećaj postići gol. Sa druge strane, moram da istaknem da nije bitan lični učinak nego generalni plasman Partizana, mi smo svi tu za njega i što bolji rezultat. Lično nikad se ne opterećujem statistikom i svoju igru podređujem timu. Na meni je da vredno radim ostalo će doći - naveo je Nikolić. 

On je istakao da bez navijača nema Partizana.

- Navijači su ti koji nam daju vetar u leđa. Ja i moji saigrači rezultatima i zalaganjem na terenu ćemo nastojati da ih na taj način vidimo u što većem broju i nadam se sto više slavimo zajedno sa njima - zaključio je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.