PARTIZAN POKORIO NEMAČKU! Crno-beli bolji od Kelna, četa Gordana Petrića na čelu tabele

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 20:16

PARTIZAN POKORIO NEMAČKU! Crno-beli bolji od Kelna, četa Gordana Petrića na čelu tabele

Dele tron sa Nicom

Fudbaleri Partizana savladali su minimalnim rezultatom (1:0) na gostovanju ekipu Kelna u utakmici trećeg kola Lige konferencija.

KELN - PARTIZAN 0:1

(9 Marković)

Posle nešto sporijih uvodnih napada, jedini gol viđen je u devetom minutu meča, kada je posle centaršuta Natha iz slobodnog udarca najviši u kaznenom Kelna bio Svetozar Marković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , i time obezbedio pobedu, tri boda i prvo mesto u grupi četi Gordana Petrića.

Daleko od toga da je tu bio kraj uzbuđenjima! Navalio je nemački tim napred, promašio nekoliko prilika, usledilo je zatišje, pa kontraofanziva Partizana.

Upravo ovako se može opisati čitav tok meča. Pogotovo u drugom poluvremenu. Odmah po povratku sa pauze Keln je dodao gas, da bi potom Partizan krenuo da niže šanse, koje nije iskoristio iako su bile izgledne. Pred sam kraj, Keln je napadao, ali je Popović odolevao svim naletima.

U drugom meču grupe, Nica je na gostovanju savladala Slovacko sa 1:0. U narednom četvrtom kolu Partizan će u Beogradu ugostiti ekipu Kelna.

Fc Köln vs Partizan 06/10/22🇷🇸 pic.twitter.com/fZS9q8cWYC

— ULTRAS (@fotos_ultras) October 6, 2022

Uoči meča:

Jarčevi dočekuju četu Gordana Petrića posle impresivnog trijumfa nad Borusijom iz Dortmunda (3:2) u Bundesligi, ali i Partizan u Keln stiže nakon ubedljive pobede nad Vojvodinom (4:1).

Kada je reč o ovom takmičenju, Nemci su zabeležili remi sa Nicom (1:1) i pobedu nad Slovackom (4:2), dok su crno-beli skupili dva boda, iz remija sa timom iz Češke (3:3), i Francuske (1:1).

⚫⚪ Napred Partizan! pic.twitter.com/jDD7AVU63f

— FK Partizan (@FKPartizanBG) October 6, 2022

Biće ovo prvi susret Kelna i Partizana još od čuvenog dvomeča iz 1974. godine.

Meč uživo možete pratiti na SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.