PARTIZAN POČINJE PRIPREME: Sa Novicom ili bez? Kapiten ODLUČIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 20:17

PARTIZAN POČINJE PRIPREME: Sa Novicom ili bez? Kapiten ODLUČIO!

Kreću izazovi.

Pripreme Partizana za novu sezonu startuju u ponedeljak, a čelnici kluba iz Humske očekuju da svi igrači na koje računa trener Vlado Šćepanović najkasnije do petka budu u Beogradu.

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

Crno-beli su, u odnosu na prethodni ciklus, ostali bez italijanskog trenera Andree Trinkijerija, dok je igrački kadar, zasad, pretrpeo minimalne promene.

Amerikanac Kori Volden se iz Partizana preselio u Crvenu zvezdu, sa Stefanom Birčevićem i Džejmsom Mekaduom nije nastavljena saradnja, a crno-beli dres zadužili su Kodi Miler-Mekintajer, Nemanja Dangubić i povratnik sa pozajmice Stefan Janković.

Osim trojice pomenuitog, Šćepanoviću bi na prvom treningu trebalo da se jave još Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Nemanja Gordić, Nikola Janković, Uroš Trifunović, Rašon Tomas, Markus Pejdž, Vil Mozli, Brajan Angola i Novica Veličković.

Navijače Partizana najviše zanima odluka kapitena, koji istina još nije produžio ugovor, ali odlučio je da od prvog dana bude uz ekipu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.