PARTIZAN POBEDIO CRVENU ZVEZDU

Izvor: Kurir, 07.Jun.2010, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN POBEDIO CRVENU ZVEZDU

BEOGRAD - Košarkaši Partizana pobedili su danas Crvenu zvezdu sa 94:73 (20:18, 23:23, 27:14, 24:18), u prvoj utakmici polufinala Superlige Srbije. Najefikasniji u

Vujošević: Neki olako shvatili utakmicu sa Zvezdom

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da su neki njegovi igrači olako shvatili meč sa Crvenom zvezdom u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije.

"Svaki derbi je priča za sebe i sve počinje iz početka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali mi to nismo ispoštovali do kraja. Neki su imali utisak da neće biti teško pobediti, pošto smo ih pre sedam dana izuzetno lako dobili", rekao je Vujošević posle utakmice.

On je dodao da je Zveda bila rasterećena i da su njeni mladi igrači bili motivisani, a da je Partizan loše počeo. "Nismo imali u početku dobar pristup. Pred nama je bio protivnik koji ima svoj ponos i ima snage da se digne posle nokauta. Okrećemo se utakmici u sredu... Svako je izvukao neke pouke a najvažnije je da treba da igramo sa ogromnom energijom i da se ogolimo do kosti ako želimo da pobedimo", rekao je Vujošević.

Trifunović: Mogli smo više

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović ocenio je da je njegov tim mogao teško nešto više da uradi bez plejmejkera. "Nismo mogli više da uradimo od ovoga u ovakvoj situaciji. Vuk Radivojević nije igrao, a neće igrati ni u sredu. U prvoj četvrtini nam se povredio i Nemanja Nedović, tako da smo ostali kratki na pleju. To je Partizan maksimalno iskoristio, tu nas je pritiskao i iskoristio naše nedostatke", rekao je Trifunović.

On je naglasio da nije nezadovoljan. "Imali smo želju da igramo. Probaćemo što bolje da se spremimo i odgovorimo u sredu. Ne treba da se obeshrabrimo", zaključio je Trifunović. Naredni meč polufinala igraće se za dva dana, a u finale će se plasirati ekipa koja zabeleži dve pobede.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Crno-beli na korak do finala

Izvor: Danas, 08.Jun.2010, 00:43

Košarkaši Partizana trijumfalno su započeli novi pohod prema devetoj uzastopnoj tituli državnog prvaka. U prvom polufinalnom večitom derbiju izabranici Duška Vujoševića pobedili su Crvenu zvezdu (94:73), tako da će u sredu imati dobru priliku da se domognu finala Superlige.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.